Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Pirmo reizi autobusu biļetes par 1 santīmu

Article Image

Biļešu serviss "BezRindas.lv" rīko Latvijā vēl nebijušu akciju, piedāvājot iegādāties starppilsētu autobusu biļetes tikai par 1 santīmu.

"Esam jau pieraduši, ka tiek piedāvāta iespēja iegādāties aviobiļetes par simbolisku cenu, tomēr attiecībā uz starppilsētu autobusiem tas ir kas jauns. Biļešu tirdzniecības jomā esam jau līdz šim spēruši vairākus inovatīvus soļus, tādēļ nolēmām iet tālāk un kļūt mūsu klientiem vēl draudzīgāki, piedāvājot autobusu biļetes tikai par 1 santīmu," stāsta biļešu servisa "Bezrindas.lv" vadītājs Gatis Sprūds.

Šodien, 10.oktobrī biļešu servisā "BezRindas.lv" par 1 santīmu tiek izplatītas autobusu biļetes maršrutā Bauska – Rīga. Pie pirkuma izmantojot atlaides kupona kodu "BEZRINDASMILBAUSKU", pirmās desmit šodien iegādātās biļetes minētajā maršrutā maksā 1 santīmu, savukārt 50 nākamajām biļetēm tiek piemērota 50% atlaide.

Turpmāk biļešu serviss "BezRindas.lv" akcijas autobusu biļetes dažādiem maršrutiem piedāvās regulāri, tādēļ visi interesenti tiek aicināti sekot līdzi jaunumiem "BezRindas.lv" Twitter kanālā un "BezRindas.lv" Facebook lapā.

Par "BezRindas.lv"
"BezRindas.lv" ir biļešu serviss, kas nodrošina pasākumu apmeklētājiem iespējas iegādāties biļetes, bet pasākumu organizētājiem - tās pārdot. Tāpat "BezRindas.lv" veic starppilsētu un starptautisko autobusa biļešu, kā arī citu pakalpojumu tirdzniecību.