Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Lāčplēša dienas spēlē pret "Žalgiri" Vefiņa līdzjutējiem būs iespēja laimēt 1000 eiro

Article Image

Svētdien, 11.novembrī, plkst.17:00 Arēnā Rīga VTB Vienotās līgas ietvaros Latvijas čempionvienība "VEF Rīga" tiksies ar Lietuvas čempioniem Kauņas Žalgiris". Mača tiešraide Latvijas Televīzijas 7.kanālā no plkst.16:45.

11.novembrī Latvijā atzīmē Lāčplēša dienu, tāpēc spēli iecerēts aizvadīt patriotiskās noskaņās – Vefiņa līdzjutējus, atskaņojot mūziku tikai latviešu valodā, jau no plkst.16:30 izklaidēs dīdžejs Egons Reiters, savukārt līdzjutēji aicināti ierasties uz spēli ar pie apģērba piespraustām sarkanbaltsarkanām lentītēm.

Pirmie simts skatītāji, kas ieradīsies uz svētdienas spēli, pie ieejas saņems "VEF Rīga" 2012./13.gada sezonas žurnāla pirmo izdevumu, kur iespējams detalizēti iepazīties gan ar komandas sastāvu un jaunpienācējiem, gan notikumiem "VEF" klubā vasarā, kā arī Eiropas kausa un VTB Vienotās līgas pretiniekiem.

Tāpat visiem skatītājiem būs iespējams piedalīties kluba sponsora "SMScredit.lv" rīkotajā konkurā un ar precīzu metienu no basketbola laukuma centra laimēt 1000 eiro. (Informācija par konkursa norisi pieejama "VEF Rīga" mājas lapā vefriga.com). "SMScredit.lv" akcija "VEF Rīga" mājas spēlēs Arēnā Rīga notiks līdz šā gada beigām.

"Žalgiris" ir titulētākais Lietuvas basketbola klubs. Savu trofeju kolekciju tas papildināja arī aizvadītajā sezonā, kad izcīnīja uzvaras Lietuvas un Baltijas līgās. VTB Vienotajā līgā komanda sasniedza 1/4 finālu, Eirolīgā Kauņas klubs iekļuva otrajā kārtā jeb labāko 16 skaitā visā Eiropā.

Spēlēšana pret "Žalgiri" vefiešiem nekad nav ikdienišķa parādība, bet vēl īpašāka tā ir "VEF Rīga" galvenajam trenerim Ramūnam Butautam, kurš bija Kauņas vienības treneris 2010.gadā. Abas komandas šorudenon savā starpā tikās arī pirms sezonas, kad pārbaudes turnīrā Kauņā "Žalgiris" tikai pagarinājumā guva uzvaru.

Biļetes uz 11.novembra "VEF Rīga" spēli pieejamas visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās, internetā, kā arī stundu pirms spēles Arēna Rīga kasēs. Ieejas maksa ir trīs lati, skolas vecuma bērniem, uzrādot derīgu skolēna apliecību, 1.50LVL.