Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Slēgs satiksmi Valguma ielā

Article Image

Sakarā ar Nacionālās bibliotēkas pieguļošās infrastruktūras objektu izbūvi no 12. jūnija līdz 25. augustam satiksmei tiks slēgta Valguma ielas posms no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai. Slēgtajā ielas posmā tiks nodrošināta sabiedriskā un operatīvā transporta kustība.

Satiksmes organizācijas izmaiņas noteiktas, jo tiks veikti ārējo inženiertīklu izbūves darbi pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas.

Ņemot vērā, ka minētais ielas posms iekļauts kravas transporta maršrutos, tiks atcelti tā pārvietošanās aizliegumi pa Akmens tiltu, 11. novembra krastmalu un Krasta ielu.

Virzienā no Bolderājas kravas transportlīdzekļi Valguma ielas slēgto posmu varēs apbraukt, braucot taisni pa Akmens tiltu, tad pa labi uz 11. novembra krastmalu, Krasta ielu un Salu tiltu.
Braucot virzienā uz Bolderāju, kravas transportlīdzekļi varēs šķērsot Akmens tiltu, uz 11. novembra krastmalas apgriezties braukšanai pretējā virzienā, atkārtoti šķērsot Akmens tiltu un turpināt maršrutu kā plānots.

Privāto transportlīdzekļu vadītāji, lai apbrauktu slēgto posmu, aicināti izmantot šādu maršrutu: braucot virzienā no Bolderājas nogriezties pa kreisi uz Trijādības ielu, braukt gar viesnīcu Radisson SAS uz Mūkusalas ielu un turpināt maršrutu kā plānots. Savukārt virzienā uz Bolderāju braukt zem Akmens tilta, gar viesnīcu Radisson SAS, nogriezties uz Trijādības ielu un turpināt maršrutu kā plānots.

Informācijas plakāti ar norādītiem apbraucamajiem ceļiem iepriekš brīdinās par minētajām satiksmes organizācijas izmaiņām.

Autovadītāji, gājēji un citi satiksmes dalībnieki aicināti būt izprotošiem un izvēlēties citus iespējamos maršrutus.