Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


"Atrasts internetā"? Kāpēc gan ne!

Article Image

Ir viegli būt skeptiskam, runāt nevis darīt, noliegt un gausties nevis rīkoties. Taču ir cilvēki, kuri dara. Un dara labo, interesanto un noderīgo pilni entuziasma un ar smaidu sejā. Tāda ir arī radošā apvienība "Atrasts internetā", kuri tieši ar tāda paša nosaukuma projektu piedalās interneta labdarības projekta www.LabieDarbi.lv novembra balsojumu konkursā, lai gūtu finansējumu 2000 Ls apmērā.

"Atrasts internetā" ir šobrīd vienīgais interneta šovs Latvijā, kā ietvaros divas reizes nedēļā, tiek stāstīts par aktuālākajiem, noderīgākajiem un interesantākajiem notikumiem Latvijas un pasaules interneta vidē. Ko nozīmē pētījumi internetā, kā veiksmīgi izmantot savus Twitter un Facebook kontus, kā interneta iespējas izmanto pasaules lielākie un veiksmīgākie uzņēmumi? To visu pāris minūsu laikā ir iespējams uzzināt, noskatoties kādu no bezmaksas raidījumiem.

Nieka trīs mēnešu darbošanās laikā, "Atrasts Internetā" epizodes Youtube kanālā tika skatītas vairāk kā 100 000 reižu, kas pierāda- sabiedrībā ir interese un vēlme tikt informētiem par interneta aktualitātēm. Tas ir ērts, viegli saprotams veids, kā iegūt nepieciešamo informāciju. Par "Atrasts internetā" atzinīgi izteikušās tādas Latvijā pazīstamas personas kā Agnese Kleina, Jānis Palkavnieks, Kristaps Skutelis un citi.

Taču šobrīd šovs savu darbību ir pārtraucis, jo tā veidošanai vairs nav pastāvīgi pieejama tehnika, kas ir iemesls, kāpēc projekta komandai ir nepieciešama www.LabieDarbi.lv un visu raidījuma atbalstītāju palīdzība.

Kā savā uzrunā projekta atbalstītājiem saka paši pieteicēji: "Mums, "Atrasts Internetā" veidotājiem, nākotnes plāni neaprobežojas ar viena šova veidošanu, mēs vēlamies veidot dažādus raidījumus gan par pasaules aktualitātēm, kultūru un pat modi! Mēs vēlamies attīstīt interneta šovu un raidījumu sfēru Latvijā, kas šobrīd ir tik pat kā tukša niša. Tieši tāpēc ceram, ka atdosiet savu balsi par mūsu projektu, lai arī nākotnē mēs varētu turpināt priecēt un izglītot sabiedrību."

Un patiešām, kādēļ lai mēs vienmēr ņemtu informāciju no svešzemju autoriem un izplatītājiem, ja arī tepat pie mums, Latvijā, ir aizrautīgi jaunieši, kuri dara to pašu, un pat ja vēl ne labāk! Arī Tu vari atbalstīt projektu "Atrasts internetā", bez maksas nobalsojot www.LabieDarbi.lv mājas lapā (http://tiny.cc/eqk6nw ) un protālā www.Draugiem.lv (http://tiny.cc/trk6nw ).

Kopā mēs varam paveikt vairāk labu darbu!

Papildus informācija:
www.labiedarbi.lv
www.draugiem.lv/special/labiedarbi/
twitter.com/LabieDarbi
www.facebook.com/LabieDarbi.lv