Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Bārmeņu Turnīrs nr. 5 volejbolā

Article Image

17. februārī, svētdienā, 12:00, pludmales sporta centrā "Brazīlija" notiks piektais Bārmeņu Turnīrs pludmales volejbolā. Turnīrā piedalās Latvijas labāko bāru un restorānu bārmeņi un HORECA pārstāvji ar sava uzņēmuma komandu.

Bārmeņu Turnīrs ir kļuvis par "Brazīlijas" pasākumu kalendāra neiztrūkstošu tradīciju un katru gadu sadarbībā ar bartending.lv pulcina ap sevi arvien lielāku dalībnieku un interesentu loku. Pirmais Bārmeņu Turnīrs norisinājās 2010. gada 12. septembrī, piedaloties 17 komandām. Šobrīd turnīrs izaudzis līdz vairāk kā 30 komandām, un tā norisei tiek piešķirti visi 4 pludmales sporta centra laukumi!

Bārmeņu Turnīrs tiek organizēts ar mērķi sekmēt pludmales volejbola attīstību un popularitāti valstī un radīt apstākļus, kuros bārmeņi no dažādiem uzņēmumiem kopā varētu atpūsties un sportiskā azartā konkurēt savā starpā.

Arī šogad pasākums solās būt ne tikai pilns adrenalīna, bet arī papildināts ar jautrām aktivitātēm spēļu starplaikos, ko vadīs "Brazīlijas" labākie izklaides speciālisti. Par jautriem brīžiem un balvām būs parūpējušies: Zelta Alus, enerģijas dzēriens Battery, Koskenkorva, Zelta Rieksta "Dienas Deva" un žurnāls FHM.

Dalībai sacensībās spēlētāji piesakās, nosūtot pieteikuma e-pastu uz turniri@brazil.lv, minot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu. Pieteikumi tiek pieņemti līdz 14.02.2013. plkst. 23:59. Sacensību dienā, 17. februārī, plkst. 11:30 dalībnieki reģistrējas pludmales centrā "Brazīlija", Jūrkalnes ielā 100, pie turnīra koordinatora.