Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Miķeļdienas gadatirgus 29.septembrī Rīgā

Article Image

Zemniekus, biškopjus, maizes cepējus, individuālos ražotājus, amatu meistarus, lietišķās mākslas izstrādājumu izgatavotājus un citus tirgotājus aicina pieteikties tirdzniecībai Miķeļdienas gadatirgū, kas šogad Rīgā risināsies 29. septembrī Doma laukumā.

Kā allaž, atzīmējot Miķeļdienu, tradicionāli tiek rīkoti rudens ražas svētki, kur apmeklētājiem ir iespēja baudīt kultūras programmu un iepirkties tirdziņā. Miķeļdienas gadatirgū var iegādāties amatnieku un tautas lietišķās mākslas meistaru darinājumus, kā arī nopirkt rudens ražas veltes, gaļu, zivis, medu, maizi, veselības un ārstnieciskās kosmētikas izstrādājumus, pirts lietas un grāmatas.

Miķeļdienas gadatirgus tirdzniecības organizators ir Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība. Pieteikties tirdzniecībai iespējams tikai elektroniski, aizpildot pieteikuma veidlapu, un līdz 14. septembra plkst. 17.00 nosūtot to uz e-pasta adresi: avesol@riga.lv. Pieteikšanās noteikumi Rīgas tradicionālajam rudens svētku pasākumam "Miķeļdienas gadatirgus" un pieteikuma veidlapa pieejama interneta vietnē: www.kultura.riga.lv sadāļā "Aktuāli".