Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Bezmaksas konference par Latvijas uzņēmēju iespējām piedalīties Japānas koncerna Hitachi iepirkumos

Article Image

Konferencē piedalīsies Hitachi Ltd. un Hitachi Europe Ltd. pārstāvji, kuri apmeklēs Latviju, lai veidotu kontaktus ar Latvijas uzņēmējiem – potenciālajiem piegādātājiem, un informētu par savu iepirkumu prasībām un Latvijas puses iespējām piedalīties šajos iepirkumos. Papildus Latvijas uzņēmēji tiks informēti par iespējām piedalīties Visaginas atomelektrostacijas projektā Lietuvā.

Šobrīd turpinās Visaginas atomelektrostacijas projekta stratēģiskā investora Hitachi un projekta sagatavošanas kompānijas Visagino Atomine Elektrine UAB, kā arī reģionālo partneru sarunas par projekta nosacījumiem. Visaginas atomelektrostacijas projekta īstenošanas gadījumā papildus kodoltehnoloģiju uzstādīšanai būs nepieciešams veikt liela apjoma darbus un piegādes, kas ir viens no Latvijas puses ieguvumiem, radot iespējas tajos iesaistīties arī Latvijas uzņēmējiem
Konferenci atklās ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, Japānas vētnieks Latvijā Tahashi Osanai un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols.
Konferencē uzstāsies Hitachi Ltd. viceprezidents un izpilddirektors Masaharu Hanyu, Hitachi Atomenerģijas uzņēmuma vecākais viceprezidents un direktors Shunsuke Utena, kā arī citi Hitachi koncerna pārstāvji, Visaginas atomelektrostacijas projekta ģenerāldirektors no Lietuvas – Dr. Rimantas Vaitkus, AS Latvenergo valdes priekšsēdētājs Dr.sc.ing. Āris Žīgurs.

Konferenci rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Ekonomikas ministriju.

Bezmaksas konference "Iespējas Latvijas uzņēmējiem piedalīties "Hitachi Ltd." un "Hitachi Europe Ltd." iepirkumos, kā arī Visaginas atomelektrostacijas projektā" notiks 2012.gada 26.aprīlī plkst.10.00 Rīgas Tehniskās universitātes konferenču zālē (Rīgā, Kaļķu ielā 1). Konferences darba valoda: angļu valoda ar tulkojumu latviešu valodā.