Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Konkurss "Meklējam Latvijas draudzīgāko klasi" ir noslēdzies!

Article Image

31.augustā noslēdzās labdarības projekta LabieDarbi.lv un skolvadības portāla E-klase.lv kopīgi rīkotais balsojumu konkurss "Mēs gribam atpūsties!", kopā visām klasēm gūstot 63 692 atbalstītāju balsu. Saņemot vislielāko balsu skaitu- 28 792 balsis, 1000 Ls lielu naudas balvu sava projekta realizācijai iegūst Daugavpils pilsētas Centra ģimnāzijas 10.b klase! Saņemtais finansējums tiks izmantots, lai realizētu klases ieceri kopīgi doties uz atpūtas parku "Mežakaķis" Siguldā.

Labdarības projekta LabieDarbi.lv vadītāja Renāte Vecvērdiņa stāsta: "Priecājamies par Daugavpils reģionu, kurā ir ļoti daudz aktīvu un mērķtiecīgu jauniešu. To redzam ne tikai šeit, bet arī ikmēneša LabieDarbi.lv balsojumu konkursā, kā rezultātā esam palīdzējuši realizēt vairākus projektus tieši no Daugavpils un tās rajona. Jau pašā balsojumu konkursa sākumā Daugavpils pilsētas Centra vidusskola bija ļoti apņēmīgi un pārliecināti par saviem spēkiem. Klases iesūtītais video atstāja ļoti saliedētas un draudzīgas klases iespaidu. Esam pārliecināti, ka par šiem jauniešiem un viņu sasniegumiem mēs vēl dzirdēsim!"

Draudzīgo klašu konkurss "Mēs gribam atpūsties!" notika pirmo reizi un tas ir labdarības projekta LabieDarbi.lv un skolvadības portāla E-klase.lv kopīga iniciatīva. Līdz 31.maijam ikviens Latvijas 5.-12. klašu kolektīvs varēja iesniegt savu pieteikumu portālā E-klase.lv. Žūrija rūpīgi izvērtēja katru pieteikumu un 10 labākie pieteikumi nokļuva nākošajā konkursa kārtā- basojumu konkursā, kas noritēja līdz 31. augusta plkst. 12.00 skolvadības portālā E-klase.lv un bija bez maksas. Klases sacentās par iespēju gūt 1000 Ls lielu finansējumu sava kopīgās atpūtas projekta realizācijai.

Skolvadības portāla E-klase.lv redaktore Dita Lapsa: "Man ir liels prieks par tiem skolēniem, kuri rod iespējas piepildīt savus sapņus un piedalījās konkursā "Mēs gribam atpūsties!" – lielā naudas balva būs vienreizīga iespēja visiem kopā brīnišķīgi pavadīt laiku, uzzināt daudz ko jaunu un izdarīt to, ko varbūt nekad tā arī nebūtu varējuši. Skolas laiks ir ļoti īpašs dzīves posms, tāpēc mēs ceram, ka šī būs lieliska iespēja kādai klasei pavadīt laiku kopā ne tikai ikdienas gaitās un mācībās, bet arī atpūšoties, vienam otru labāk iepazītot un sadraudzējoties. Novēlam, lai ikviens skolēns skolā iemācītos ne tikai rēķināt un rakstīt, bet arī sirsnību, iejūtību un izpalīdzību. Paldies visiem skolotājiem, kas pieteica savu klasi šajā konkursā, nežēloja brīvo laiku un pašaizliedzīgi atbalstīja viņus."

Konkursā piedalījās Dobeles Valsts ģimnāzija, Daugavpils pilsētas Centra ģimnāzija, Jelgavas 3. pamatskola, Rīgas Valsts 3. ģimnāzija, Rīgas 6. vidusskola, Rīgas 85. vidusskola, Saldus sākumskola, Apes vidusskola, Saldus 2.vidusskola, Ogres Valsts ģimnāzija. Lai iesniegtu pieteikumu konkursam, katrai klasei bija jāpaveic divi uzdevumi- jāsagatavo prezentācija par savu klasi,kā arī jāsagatavo projekts- atpūtas plāns.

Konkursa "Mēs gribam atpūsties" 2.vietā ar 23 846 balsīm ierindojas Saldus 2.vidusskolas 10.d klase. Savukārt 3.vietā- ar 7916 balsīm ir Rīgas 6.vidusskolas 12.a klase.

Ar visiem konkursa dalībniekiem iespējams iepazīties- http://www.e-klase.lv/lv/mes-gribam-atpusties/konkursi/mes-gribam-atpusties/

Informāciju sagatavoja:
Renāte Vecvērdiņa
projekta LabieDarbi.lv vadītāja
e-pasts: renate.vecverdina@labiedarbi.lv
tālrunis: 66051666

Papildus informācija par LabieDarbi.lv:
www.labiedarbi.lv
www.draugiem.lv/special/labiedarbi/
twitter.com/LabieDarbi
www.facebook.com/LabieDarbi.lv