Receptes

Pankūkas - viegli un gaisīgi



Sastāvdaļas:
- 2 olas
- 200 g miltu
- 5 tējk. cukura
- 1 šķipsniņa sāls
- 500 ml piena
- 1 ēdamkarote eļļas

Laiks pagatavošanai:
30 min.

Pagatavošana:

Bļodā sakuļ olas, kopā ar sāli un cukuru. Pievieno pienu, rūpīgi samaisa, pēc tam pievieno izsijātus miltus un turpina maisīt līdz masa ir viendabīga. Tad pievieno eļļu un samaisa mīklā. Uzsilda pannu, ielej mīklu un cep pankūkas uz vidējas uguns. Pankūkas var pasniegt ar cukuru, ievārījumu, vai iebiezināto pienu.

Labu apetīti!






Iedvesmojies ar receptēm un atklāj jaunas garšas virtuvē! Garšīgu ēdienu receptes gan ikdienai, gan svētkiem.
Deserti, Āzijas virtuve, Zupas, Pasta, Pamatēdieni, Salāti un uzkodas, Gaļa, Zivis un jūras veltes.