Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe




Receptes

Banānu saldējums ar ogu mērci



Sastāvdaļas:
- 300 g banānu saldējums
- 200 g saldētas ogas
- 1 ēdamkarote cukura sīrups vai pūdercukurs
- 1 maza piparmētras lapiņa un šokolādes skaidiņas

Laiks pagatavošanai:
10 min.

Pagatavošana:

Uzvāri cukura sīrupu. Ūdens un cukura attiecība 1:1. Lēni maisot to izkausē un pēc tam atdzesē. Istabas temperatūrā atkausē ogas, pēc tam sablenderē. Pievieno sīrupu vai pūdercukuru un kārtīgi samaisi. Liec šķīvī saldējuma bumbiņas (vēlamais noformējums) un pārlej tās ar ogu mērci. Pa virsu dekorācijā var pārkaisīt sarīvētas šokolādes skaidiņas un uzlikt piparmētras lapiņu. Lai labi garšo!






Iedvesmojies ar receptēm un atklāj jaunas garšas virtuvē! Garšīgu ēdienu receptes gan ikdienai, gan svētkiem.
Deserti, Āzijas virtuve, Zupas, Pasta, Pamatēdieni, Salāti un uzkodas, Gaļa, Zivis un jūras veltes.